Hyggelig bolig på 65 m2 til salg i velfungerende og økonomisk velfunderet andelsforening, AB-Majsvænget, Majsvænget 15-95 – centralt beliggende i Malling, er nu til salg.

Åbent Hus søndag den 7.6.2020 kl. 16.00 - 18.00. Adressen er Majsvænget 89.

Andelspris i henhold til seneste GF kr. 751.867 plus/minus slitage og forbedringer i henhold til synsrapport foretaget af uvildig syns- og skønsmand, rapport foreligger i forbindelse med Åbent Hus. Boligafgift kr. 3095, inkl. vand, rengøring af fælleshus og antenneafgift lille TV-pakke. Varme ca. kr. 490 i 10 mdr. og el betales separat. Boligen kan overtages fra 1.9.2020.

Boligen indeholder entré, hvorfra man træder ind i lys stue opdelt i spiseafdeling med åbent køkken og opholdsstue. Hvidolieret askeparket. Mod vest frit udsyn til Malling kirke.

Ældre køkken. Alle hvidevarer dog udskiftet indenfor sidste 2-3 år.

Fra stuen adgang til soveværelse.

Desuden bryggers med klinkegulv og badeværelse. I badeværelset er vask med skuffesystem og toilettet netop udskiftet.

To forholdsvis store øst/vestvendte terrasser belagt med herregårdssten. Sol hele dagen.

Til boligen hører gennemgående skur på ca. 7 m2. Enkelt indrettet med gennemgående bordplade og hylde samt redskabsrum. Plads til cykler og alligevel fri gennemgang.

Foreningen består af beboere i alle aldersgrupper fra spædbørn til ældre. Vores dejlige og velholdte fælleshus med ekstra gæsteværelse til overnattende gæster er centralt for mange af vore aktiviteter. Fælleshuset ejes af alle og kan benyttes vederlagsfrit af alle beboere.

Grundet de særlige omstændigheder omkring Covid-19 bedes interesserede rette henvendelse til bestyrelsesmedlem Anne-Mette H. Knudsen forud for deltagelse i Åbent Hus – henvendelse skal ske på email: annemetteneuroteam@icloud.com . Når vi har overblik over, hvor mange, der ønsker at deltage i Åbent Hus tildeles de interesserede en tid inden for det oplyste tidsrum - se også foreningens hjemmeside: www.ab-majsvaenget.dk.

Tegning af boligen:

Type A - 65 KVM

Interesseliste:
Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv informeret som den første, når vi har nye andele til salg.